Fysio Breda-Oost opent praktijk in De Leeuwerik

Sinds januari van dit jaar is de nieuwbouw van De Leeuwerik in gebruik. Momenteel worden de laatste handen gelegd aan de inrichting van de buitenruimte. De Leeuwerik wil echter niet alleen maar zichtbaar zijn, maar ook  geïntegreerd zijn en deel uit maken van de Galderse gemeenschap. Daarom heeft het bestuur gezocht naar diensten die een toevoeging kunnen bieden op het kleiner geworden aanbod in het dorp. De Leeuwerik is daarom erg blij om een samenwerking aan te kondigen met Fysiotherapie Breda Oost.

Vanaf 5 juni is er elke maandag- en donderdag middag van 14.00 tot 18.00 uur een fysiotherapeut van Fysiotherapie Breda Oost aanwezig in de daarvoor ingerichte behandelkamer. Als er later voldoende vraag blijkt te zijn, dan er ook de mogelijkheid om uitbreiding naar andere dagdelen plaats te laten vinden.

Fysiotherapie Breda Oost is al jaren actief in de wijk Heusdenhout en Brabantpark in Breda. Nadat  de praktijkhouder Koos de Jongh van een van zijn patiënt, die in Galder woont , hoorde van de nieuwbouw van De Leeuwerik is er contact gelegd met het bestuur. Al snel werd duidelijk dat beide partijen op dezelfde lijn zaten. Binnen korte tijd zijn ze tot een overeenstemming gekomen en gaat er dus per 5 juni Fysiotherapie van start in De Leeuwerik.

Koos de Jongh verteld dat het dorpse karakter hem erg aanspreekt, omdat hij zelf in een dorp in de Betuwe is opgegroeid. De kans om in Galder te gaan werken als fysiotherapeut heeft hij daarom zonder aarzelen aangepakt. Het aanbod van Fysiotherapie Breda Oost bestaat uit reguliere fysiotherapie uit Manuele Therapie. De aandachtsgebieden zijn: Reumatische klachten; Hand- en Polsklachten; revalidatie na orthopedische operaties en chronische pijn. Behandelingen zijn alleen op afspraak (076-5710034). De fysiotherapeut is direct toegankelijk.

Samen met zijn collega Allessa van de Ven hoopt Koos de Jongh op een plezierig en nuttige inbreng voor de inwoners van Galder.
Ondertekening van het huurcontractDe ondertekening van het huurcontract door Lucia de Bruijn (l) en Koos de Jongh (r).

* Dit artikel is tevens te lezen in Het Weekblad van Nieuw-Ginneken van week 23.

Meer actuele nieuws artikelen

2e PubQuiz in de Leeuwerik = VOL

Vrijdag 23 maart vind voor de 2e keer de Leeuwerik Pubquiz plaats. Een gezellige algemene quiz in knusse sfeer onder het genot van een hapje en een drankje. Het maximaal aantal deelnemers voor de PubQuiz is bereikt. Hou de site en Facebook in de gaten voor de 3e PubQuiz in de - Lees verder

Brei en Haakkaffee

Ook in 2018 is het brei en haakkaffee Galder op de 3e woensdag van de maand in het dorpshuis de Leeuwerik, St. Jacobsstraat 1b, Galder. Het Brei- en Haakkaffee is opgezet om gezellig samen onze hobby uit te oefenen, van elkaar te leren en te inspireren.

Dansmiddag voor senioren in De Leeuwerik – Vrijdag 30 maart géén dansen!

Het dorpshuis in Galder opent vrijdagmiddag van 13:30-16:30 uur haar deuren voor oudere dansliefhebbers uit de regio. Ook u en uw familie, vrienden en kennissen zijn welkom! De grote zaal van dorpshuis is met haar grote houten vloer, sfeervolle bar en gezellige zitjes uitermate geschikt voor de dansmiddag waar - Lees verder