Fysio Breda-Oost opent praktijk in De Leeuwerik

Sinds januari van dit jaar is de nieuwbouw van De Leeuwerik in gebruik. Momenteel worden de laatste handen gelegd aan de inrichting van de buitenruimte. De Leeuwerik wil echter niet alleen maar zichtbaar zijn, maar ook  geïntegreerd zijn en deel uit maken van de Galderse gemeenschap. Daarom heeft het bestuur gezocht naar diensten die een toevoeging kunnen bieden op het kleiner geworden aanbod in het dorp. De Leeuwerik is daarom erg blij om een samenwerking aan te kondigen met Fysiotherapie Breda Oost.

Vanaf 5 juni is er elke maandag- en donderdag middag van 14.00 tot 18.00 uur een fysiotherapeut van Fysiotherapie Breda Oost aanwezig in de daarvoor ingerichte behandelkamer. Als er later voldoende vraag blijkt te zijn, dan er ook de mogelijkheid om uitbreiding naar andere dagdelen plaats te laten vinden.

Fysiotherapie Breda Oost is al jaren actief in de wijk Heusdenhout en Brabantpark in Breda. Nadat  de praktijkhouder Koos de Jongh van een van zijn patiënt, die in Galder woont , hoorde van de nieuwbouw van De Leeuwerik is er contact gelegd met het bestuur. Al snel werd duidelijk dat beide partijen op dezelfde lijn zaten. Binnen korte tijd zijn ze tot een overeenstemming gekomen en gaat er dus per 5 juni Fysiotherapie van start in De Leeuwerik.

Koos de Jongh verteld dat het dorpse karakter hem erg aanspreekt, omdat hij zelf in een dorp in de Betuwe is opgegroeid. De kans om in Galder te gaan werken als fysiotherapeut heeft hij daarom zonder aarzelen aangepakt. Het aanbod van Fysiotherapie Breda Oost bestaat uit reguliere fysiotherapie uit Manuele Therapie. De aandachtsgebieden zijn: Reumatische klachten; Hand- en Polsklachten; revalidatie na orthopedische operaties en chronische pijn. Behandelingen zijn alleen op afspraak (076-5710034). De fysiotherapeut is direct toegankelijk.

Samen met zijn collega Allessa van de Ven hoopt Koos de Jongh op een plezierig en nuttige inbreng voor de inwoners van Galder.
Ondertekening van het huurcontractDe ondertekening van het huurcontract door Lucia de Bruijn (l) en Koos de Jongh (r).

* Dit artikel is tevens te lezen in Het Weekblad van Nieuw-Ginneken van week 23.

Meer actuele nieuws artikelen

Toekomst Galder kermis!!

De toekomst van de Galderse Kermis Zolang we ons kunnen herinneren, vindt in het laatste weekend van juli en de daarop volgende maandag en dinsdag traditioneel de Galderse kermis plaats. Deze datum is verbonden met de naamdag van de heilige Jacobus. Velen beschouwen het fenomeen kermis als cultureel - Lees verder

Winterfair

Winterfair

Winterfair Galder 2017 Wij organiseren  zondag 12 november 2017 van 13.00 uur tot 17.00 uur, bij De Leeuwerik in Galder enen winterfair. Wij zijn op zoek naar deelnemers. Buiten op het plein is ruimte voor  food, met uitzondering van friet en snacks want die verkoopt de leeuwerik zelf. - Lees verder