Galder kermis 2018 – Deze week verkoop tickets botsauto’s, BBQ en DorpsBrunch aan huis!

Nog maar een 2 weken en dan is het zo ver !
Afgelopen weekend kregen jullie een programma boekje in de brievenbus. Hierin staat o.a. dat je een weekend ticket kan kopen voor maar slechts 30€ voor 3 dagen onbeperkt botsauto ritten !

Op vrijdag zal er een dorpsbarbecue gehouden worden verzorgd door kwaliteits slagerij van Beijsterveldt! Dit voor € 15,- (kinderen € 6,-)

Zondags gaan we gezellig met heel het dorp – jong en oud – een dorpsbrunch houden, verzorgd door de leden van de KBO Galder/Strijbeek! (€ 7,50 kinderen € 2,50)

Hier voor zullen wij deze week van 11 t/m 17 juni aan de deur komen om de opgaves te verzamelen ! Graag gepast en contant betalen !

Mocht je niet thuis zijn dan is er natuurlijk bij dorpshuis De Leeuwerik en café het Knooppunt ook de gelegenheid om weekend ticket te kopen en op te geven voor bbq en/of dorpsbrunch !

We gaan er met zijn allen voor om de kermis in Galder tot een groot succes te maken!!!

programma folder kermis 2018

Meer actuele nieuws artikelen

“Fysiotherapie Breda-Oost draagt praktijk in De Leeuwerik over aan Fysiotherapie Better Bodies Zundert.”

Per 1 maart heeft Koos de Jongh zijn werk als fysiotherapeut beëindigd, Fysiotherapie Better Bodies zal zijn werk in Galder overnemen. Fysiotherapie Better Bodies is onderdeel van Healthclub Better Bodies in Zundert,  het juiste adres voor uitstekende fysiotherapie. Het team bestaat uit vijf gediplomeerde enthousiaste therapeuten met ieder - Lees verder

Brei en Haakkaffee

Ook in 2018 is het brei en haakkaffee Galder op de 3e woensdag van de maand in het dorpshuis de Leeuwerik, St. Jacobsstraat 1b, Galder. Het Brei- en Haakkaffee is opgezet om gezellig samen onze hobby uit te oefenen, van elkaar te leren en te inspireren.

Dansmiddag voor senioren in De Leeuwerik gestopt

Het dorpshuis in Galder opende vrijdagmiddag van 13:30-16:30 uur haar deuren voor oudere dansliefhebbers uit de regio. Helaas is er door te weinig animo besloten om deze dansmiddag op te heffen. Wel is er elke zaterdagavond dansavond, van 20.00-01.00: De grote zaal van dorpshuis is met haar grote houten - Lees verder