Dorpsquiz 2021

Beste Maerkratten,

Inmiddels is duidelijk geworden dat carnaval in het Maerkrattenland helaas niet doorgaat. Gelukkig heeft Jaan ook goed nieuws. De 11e dorpsquiz gaat wél door, en wel op vrijdag 22 januari 2021. Het belooft een afwisselende thuis-quiz te worden waarbij Jaan jullie kennis en creativiteit test.
Wil jij met je team hier aan mee doen. Schrijf je dan nú in – of in ieder geval voor 11 november 2020 11.11u – door een mail te sturen naar: dqmland@gmail.com.

Hierin moet je vermelden:

Teamnaam:
Teamcaptain:
Telefoonnummer (voor WhatsApp):
E-mailadres:
(Hoofd)Adres van waaruit er gequizd wordt:

We gaan de quiz op afstand inrichten, dit heeft als voordeel dat we geen vaste teamgrootte meer hoeven te hanteren, maar jullie moeten natuurlijk wel rekening houden met de dán geldende corona regels, dus wellicht kun je niet met je hele team op 1 locatie zitten. Op 11 november ontvangen jullie nadere instructies.

We zien jullie inschrijvingen graag tegemoet!

Alaaf, Jaan

Meer actuele nieuws artikelen

Vergaderen in de Leeuwerik

Het horecagedeelte van het dorpshuis is gesloten. De zaal is nog wel te huren voor vergaderingen tot maximaal 30 personen. Hierbij gelden de volgende regels: Bij verkoudheid of klachten blijf je thuis Ontsmet je handen bij binnenkomst Registreren via QR-code of formulier Houd 1,5 meter afstand De tafels - Lees verder

Géén dansavond in de Leeuwerik

Er is geen dansavond vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. Wanneer deze weer door mag gaan is nog onbekend. Dit zal t.z.t. op deze site vermeld worden.

Gemeenteloket Alphen-Chaam

Elke 1e dinsdag van de maand opent gemeente Alphen-Chaam een loket in de huiskamer van de Leeuwerik. Om hier gebruik van te maken moet u een afspraak maken via Alphen-Chaam.nl