Privé: Voorlopig géén dansavond ivm verscherpte corona regels

Beste dansers,

De dansavond gaat tot nader bericht níet door. De onderstaande data zijn ook allemaal onder voorbehoud.

Om aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM te voldoen is er meer zitgelegenheid gecreëerd waarbij de 1,5 meter gewaarborgd kan worden. We hebben plaats voor maximaal 30 personen.

Reserveren kan via :

https://deleeuwerikgalder.nl/contact/

mailen naar info@deleeuwerikgalder.nl

of

bellen of appen naar 06 28 67 33 57

VOL = VOL.

Bij verkoudheid of klachten kunnen wij u helaas niet ontvangen; neem hier ook zelf uw verantwoordelijkheid in!

De Leeuwerik is de 2e en de 4e zaterdag van de maand geopend van 18.00-22.00u. Er wordt dansmuziek gedraaid maar er is nog geen dj aanwezig, hierdoor wordt er nog geen inkom gevraagd. De dansvloer is toegankelijk voor vaste dansparen waarbij de afstand tot andere paren gerespecteerd dient te worden. Er kunnen maximaal 10 koppels tegelijk op de dansvloer.

 

Dansavonden in 2020:

14 november
28 november

12 december
26 december

Bij binnenkomst kunt het huisreglement in deze tijd duidelijk nalezen. Gelieve de aanwijzingen van het personeel te volgen.

 

Meer actuele nieuws artikelen

Vergaderen in de Leeuwerik

Het horecagedeelte van het dorpshuis is gesloten. De zaal is nog wel te huren voor vergaderingen tot maximaal 30 personen. Hierbij gelden de volgende regels: Bij verkoudheid of klachten blijf je thuis Ontsmet je handen bij binnenkomst Registreren via QR-code of formulier Houd 1,5 meter afstand De tafels - Lees verder

Géén dansavond in de Leeuwerik

Er is geen dansavond vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. Wanneer deze weer door mag gaan is nog onbekend. Dit zal t.z.t. op deze site vermeld worden.

Gemeenteloket Alphen-Chaam

Elke 1e dinsdag van de maand opent gemeente Alphen-Chaam een loket in de huiskamer van de Leeuwerik. Om hier gebruik van te maken moet u een afspraak maken via Alphen-Chaam.nl