Elke zaterdag in juli geopend; aangepaste dansavond van 19.00u. – 23.00u.

Beste dansers,

De dansavond mag weer doorgaan. Om aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM te voldoen is er meer zitgelegenheid gecreëerd waarbij de 1,5 meter gewaarborgd kan worden. We hebben plaats voor 90 personen. Reserveren hoeft niet maar VOL = VOL. Bij verkoudheid of klachten kunnen wij u helaas niet ontvangen; neem hier ook zelf uw verantwoordelijkheid in!

De Leeuwerik is op elke zaterdag in juli geopend van 19.00-23.00u. Er wordt dansmuziek gedraaid maar er is nog geen dj aanwezig, hierdoor wordt er nog geen inkom gevraagd. De dansvloer is toegankelijk voor (vaste) dansparen waarbij de afstand tot andere paren gerespecteerd dient te worden. Bij voldoende animo zetten we de dansavond op deze manier door in augustus.

Bij binnenkomst kunt het huisreglement in deze tijd duidelijk nalezen.

Graag tot zaterdag!

Meer actuele nieuws artikelen

Gemeenteloket Alphen-Chaam

Elke 1e dinsdag van de maand opent gemeente Alphen-Chaam een loket in de huiskamer van de Leeuwerik. Om hier gebruik van te maken moet u een afspraak maken via Alphen-Chaam.nl

PMD- & Luierzakken

Ophalen PMD- & luierzakken tijdens de zomervakantie: Maandagmiddag   13.00-17.00 Woensdagmiddag 13.00-17.00 Donderdagavond  20.00-22.00 Zondag                  10.00-13.00. Respecteer 1,5 meter afstand als er iemand voor je zakken aan het pakken is. VOOR IEDEREEN GELDT: Was regelmatig uw handen, Hoest en nies in - Lees verder

Brei en Haakkaffee

Ook in 2020 is het brei en haakkaffee Galder op de 3e woensdag van de maand in het dorpshuis de Leeuwerik, St. Jacobsstraat 1b, Galder. Het Brei- en Haakkaffee is opgezet om gezellig samen onze hobby uit te oefenen, van elkaar te leren en te inspireren.