Nieuwjaarsfeest vrijdag 4 januari

 

Om het jaar organiseert de Leeuwerik het nieuwjaarsfeest in Galder. Dit jaar op vrijdag 4 januari.

Om 20.00 gaan de deuren open en wordt u verwelkomt met een glaasje cava om te proosten op het nieuw jaar.

Er staan deze avond 2 bandjes op het programma.
Als eerste staat er een nieuwe jonge rockband gepland om 3 dagen na het nieuwe jaar ook de avond knallend te beginnen. Van AC/DC tot Within Temptation; deze zangeres haalt vocaal lekker uit!!
De tweede band sluit hier mooi bij aan met een bak solide rock uit Eindhoven, maar ook uit Galder, want één van de bandleden is Kees Huijben afkomstig uit Galder.

Graag tot ziens in de Leeuwerik om 2019 – na uitgerust te zin van oud&nieuw – goed in te zetten!!

Meer actuele nieuws artikelen

Live muziek dansavond 15 december

                           Dansavond zaterdag 15 december:   Herbeleef de jaren ’50 en ’60 samen met de Sixties Tribute Band    De Sixties Tribute Band is een viermans formatie uit Eindhoven en omgeving. Zij staan garant voor een geweldige - Lees verder

“Fysiotherapie Breda-Oost draagt praktijk in De Leeuwerik over aan Fysiotherapie Better Bodies Zundert.”

Per 1 maart heeft Koos de Jongh zijn werk als fysiotherapeut beëindigd, Fysiotherapie Better Bodies zal zijn werk in Galder overnemen. Fysiotherapie Better Bodies is onderdeel van Healthclub Better Bodies in Zundert,  het juiste adres voor uitstekende fysiotherapie. Het team bestaat uit vijf gediplomeerde enthousiaste therapeuten met ieder - Lees verder

Brei en Haakkaffee

Ook in 2018 is het brei en haakkaffee Galder op de 3e woensdag van de maand in het dorpshuis de Leeuwerik, St. Jacobsstraat 1b, Galder. Het Brei- en Haakkaffee is opgezet om gezellig samen onze hobby uit te oefenen, van elkaar te leren en te inspireren.