Kunst & Cultuurroute 2022

Zondag 18 September vind de eerste Kunst & Cultuurroute van Galder plaats.

Meer dan 25 plaatselijke kunstenaars zullen hun werken tentoolstellen in hun atelier, of bij een van de openbare plaatsen.

Ook zal er van ieder een kunstwerk te bewonderen zijn bij ons in dorpshuis de Leeuwerik.

Om 10:00 vind de feestelijke opening plaats, en vanaf 11:00 tot 17:00 bent u bij iedereen van harte welkom om een kijkje te gaan nemen.

Wanneer u bij de Leeuwerik bent kunt u een flyer meenemen waar iedere kunstenaar op staat.

We zien u graag op 18 September bij Dorpshuis de Leeuwerik.

Meer actuele nieuws artikelen

Garageverkoop Galder

Aanstaande zondag 11 september vind de eerste garageverkoop in Galder plaats. In heel de kom van Galder kunt u leuke spulletjes scoren. U bent tijdens de gehele zondag van harte welkom bij Dorpshuis de Leeuwerik voor een hapje of drankje. Wij zijn geopend vanaf 09:00. Hieronder ziet u - Lees verder

Badminton

Vind jij het leuk om een shuttle te slaan, maar weet je niet waar je dit kan doen?! Kom dan elke week badmintonnen bij dorpshuis de Leeuwerik! We hebben nog een aantal plaatsen beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag.Ook een ander moment is in overleg mogelijk. Voor meer - Lees verder

Wie kan deze dansschool helpen?

Zij geven al een aantal jaar les bij dorpshuis de Leeuwerik, en zij zijn opzoek naar nieuwe docentes. Bent of kent u iemand die dit leuk zou vinden? Laat ze dan snel contact opnemen met the Wall of Dance.