Over

Sinds de oprichting van het Ontmoetingcentrum de Leeuwerik in 1970 wordt het aangestuurd door een stichtingsbestuur. Het stichtingsbestuur is door de jaren heen veelvuldig van samenstelling veranderd. Met de bouw van het nieuwe pand, doet ook een nieuw bestuur zijn intrede.
Het nieuwe bestuur bestaat uit vier personen, met allen een verschillende bijdrage aan het stichtingsbestuur. Zo zorgt het bestuur voor de aanwezige faciliteiten, beheer van de sporthal, de financiën en natuurlijk in samenspraak met de beheerder organiseert het evenementen en gebruiker overleggen.
Openheid van zaken en een luisterend oor, dat is wat het bestuur als speerpunten ziet voor de komende jaren. De nieuwe Leeuwerik moet een thuis zijn voor de inwoners van Galder, Strijbeek en Meersel-Dreef. Door veelvuldig met de gebruikers te communiceren over de goede en niet goede punten proberen we de Leeuwerik maximaal te benutten.
Hier onder vindt u de samenstelling van het huidige bestuur met de contactgegevens.

Lucia_de_Bruijn

Lucia de Bruijn

Voorzitter

Inmiddels een aantal jaren inwoonster van Galder en al erg betrokken bij de gemeenschap. Met ingang van 1 januari 2014 is zij de nieuwe voorzitter van Stichting De Leeuwerik. U kunt met haar contact opnemen omtrent algemene zaken en tevens is zij met regelmaat aanwezig in De Leeuwerik.
Lucia@deleeuwerikgalder.nl

Wouter Lagendijk

Bouwzaken/Beheercommissie

Wouter is verantwoordelijk voor de ontwikkelingen omtrent het gebouw. Mocht u hier opmerkingen of vragen over hebben, stel ze gerust. Tevens neemt Wouter, namens het Stichtingsbestuur de Leeuwerik, plaats in de beheercommissie.
Wouter@deleeuwerikgalder.nl

Rob_Verlegh

Rob Verlegh

Secretaris

Rob is benoemd tot secretaris van het Stichtingsbestuur. Daarnaast fungeert Rob als een extra schakel en zal hij zo het bestuur waar nodig extra ondersteunen. Wilt u het bestuur informeren over een event, nieuwsbericht, etc. dan kunt u contact opnemen met Rob.
Rob@deleeuwerikgalder.nl

Jolanda_van_den_Wijngaart

Jolanda van den Wijngaart

Penningmeester

Met ingang van 1 februari zal Jolanda zorgdragen voor het financiële aspect van De Leeuwerik. Met vragen over de facturatie of andere kwesties van financiele aard kunt u contact opnemen met Jolanda.
Jolanda@deleeuwerikgalder.nl

 

Tot zover de pagina over het Stichtingsbestuur van De Leeuwerik. Weet u niet goed bij wie u met uw vraag terecht kunt? Stuur dan een mail naar info@deleeuwerikgalder.nl.