Verenigingen

Gesta

R.K.V.V. GESTA

De plaatselijke voetbalvereniging Galder En Strijbeek Ten Aanval speelt haar thuiswedstrijden op sportpark De Leeuwerik. De voetbalclub telt op dit moment vier senioren elftallen (waarvan een dames elftal) en negen jeugdelftallen (waarvan twee meisjes elftallen). GESTA organiseert met regelmaat activiteiten voor jong en oud rondom en in De Leeuwerik.

tvgs

TVGS

Tennis Vereniging Galder Strijbeek is de tennisvereniging in Galder. De tennisbanen van TVGS zijn gelegen op sportpark de Leeuwerik. TVGS verzorgt trainingen en competities voor jong en oud. Daarnaast organiseert TVGS met regelmaat toernooitjes en bijeenkomsten. Bij winterse omstandigheden kan er getennist worden in de sportzaal.

KBO

KBO

De Katholieke Bond van Ouderen, ofwel de KBO kent ook vertegenwoordigd in Galder. De KBO faciliteert op wekelijkse basis activiteiten voor de ouderen in de gemeenschap Galder – Strijbeek. Zo wordt er met regelmaat gebiljart, gekaart of geknutseld. Naast de wekelijkse activiteiten organiseert de KBO ook enkele activiteiten op jaarbasis, zoals de hobbytentoonstelling.

jeugdbelangen_2

Jeugdbelangen

De naam zegt het al: Jeugdbelangen zorgt voor activiteiten voor de Galderse jeugd. De activiteiten van deze vereniging vinden plaats in de Leeuwerik. Ieder kind heeft de mogelijkheid om lid te worden van Jeugdbelangen. Leden betalen een gereduceerd tarief bij activiteiten. Ook niet leden zijn van harte welkom bij de activiteiten van Jeugdbelangen.

dorpsraad_galder_strijbeek

Dorpsraad Galder Strijbeek

De dorpsraad, een raad voor en door dorpsgenoten. De dorpsraad zet zich in voor actuele en relevante vraagstukken, met als doel de leefbaarheid van Galder en Strijbeek verbeteren. Met regelmaat vergadert de dorpsraad in de Leeuwerik. Tevens is er de intentie om het Servicepunt Galder Strijbeek te huisvesten in het nieuwe Dorpshuis. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de site van de dorpsraad.