Mogelijkheden

Uw bijeenkomst in de Leeuwerik? Dat kan. De Leeuwerik is dé plek voor uw presentatie, bedrijfsuitje, beurs of feestelijk diner. De combinatie van een markante locatie in de unieke omgeving van het pitoreske dorp Galder zullen uw bijeenkomst onvergetelijk maken. Vraag naar ons maatwerk aanbod. Maak hieronder uw keuze.

Gebruik grote zaal

In het nieuwe pand is een mooie grote zaal terug te vinden. Deze zaal is in grootte aan te passen door mobiele wanden die afzonderlijk geopend of gesloten kunnen worden.

De grote zaal van de Leeuwerik is uitermate geschikt voor dorpsfeest, tentoonstelling, lezing, presentatie, feestavond, dansavond, musical, bridge, enzovoorts.

Het reserveren van de grote zaal kan via onderstaand contactformulier. Heeft u vragen over de mogelijkheden in de zaal, of andere vragen? Neem dan contact op met de beheerder John Braspenning, 06 – 28 67 33 57 of info@deleeuwerikgalder.nl.

Bent u benieuwd naar hoe de zaal er uit ziet? Onderstaande foto’s geven u een indicatie van de ruimte en mogelijkheden. Wilt u de zaal zelf bekijken? Dan kunt u altijd even bij De Leeuwerik binnen lopen.

IMG_0882IMG_0879

IMG_0878

 

Reserveren

Reserveer vanaf

Reserveer tot en met

Naam

Email

Telefoon

Schrijf hier eventuele opmerkingen:

Maak hieronder je keuze wat betreft accommodatie