Mogelijkheden

Uw bijeenkomst in de Leeuwerik? Dat kan. De Leeuwerik is dé plek voor uw presentatie, bedrijfsuitje, beurs of feestelijk diner. De combinatie van een markante locatie in de unieke omgeving van het pitoreske dorp Galder zullen uw bijeenkomst onvergetelijk maken. Vraag naar ons maatwerk aanbod. Maak hieronder uw keuze.

Huur Sportzaal

De Leeuwerik beschikt over een grote sportzaal met toestellen. In de zaal is het mogelijk om diverse sporten te beoefenen zoals: zaalvoetbal, tennis, zaalhockey, volleybal, badminton, roller derby, enzovoorts.

Met name gedurende de wintermaanden wordt er veelvuldig gebruikt gemaakt van de sportzaal. Het is mogelijk om een vast uur gedurende een zaalseizoen (september tot mei) vast te leggen. Daarnaast is het ook mogelijk om incidenteel gebruik te maken van de sportzaal.

Het reserveren van de sportzaal kan door onderstaand contact formulier in te vullen. Wilt u direct telefonisch de sportzaal vastleggen? Neem dan contact op met de beheerder (Esther den Ronde – de Hoon : 06-28673357).

Wilt u een nieuwe sport beoefenen in de sportzaal of heeft u een ander idee? De Leeuwerik staat altijd open voor nieuwe ideeen en moedigt dat zelfs aan. Wij zijn bereid om naar u idee te luisteren en mogelijk samen uw plannen uit te werken.

Het gebruik van de sportzaal gaat gepaard met leefregels. Deze leefregels staan gedocumenteerd in het reglement sportzaal.

Reglement sportzaal Dorpshuis de Leeuwerik pag. 1
Reglement sportzaal Dorpshuis de Leeuwerik pag. 2
Reglement sportzaal Dorpshuis de Leeuwerik pag. 3

Reserveren

  Reserveer vanaf

  Reserveer tot en met

  Naam

  Email

  Telefoon

  Schrijf hier eventuele opmerkingen:

  Maak hieronder je keuze wat betreft accommodatie